DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi

"Sanal Gerçeklik Uygulama Sınıfı" Pilot Okul Olduk

Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisemizden Türkeye'de İlki Başarmanın Gururunu Yaşıyoruz "Sanal Gerçeklik Uygulama Sınıfı" Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü ile Optimal Proje Yönetimi ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. arasında ''Eğitim Sisteminde Sanal Gerçeklik Uygulamalarına Yönelik Uygulama ve İş Birliği Protokolü'' imzalandı. Hayırsever Burhan ÖZDEMİR'in katkılarıyla Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesinde kurulacak olan "Sanal Gerçeklik Uygulama Sınıfı" GenelMüdürlüğe bağlı kurumlarda hayata geçirilecek kapsamlı ilk sanal gerçeklik uygulama sınıfı özelliği taşımaktadır.

İlk etapta gelişmiş bilgisayarlar, VR gözlükler ve yazılım desteği ile Fen Bilimleri / Matematik alanlarında, öğrencilerimizi destekleyecek sınıfımızın süreç içerisinde içerik açısından zenginleştirilerek Genel Müdürlüğe bağlı ülkemiz genelinde tüm kurumlarımızda yaygınlaştırması planlanlandığı ifade edildi. Hayırsever iş insanımız sayın Burhan Özdemir'e ve Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkür ediyor , bu çalışmanın okulumuza ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

07-01-202407-01-202407-01-2024

Yayın: 07.01.2024 - Güncelleme: 07.01.2024 15:31 - Görüntülenme: 193